Viihtyisä terassi Järvenpään kävelykadulla

Fox Shed -terassi on tunnelmallinen kaupunkilaisten yhteinen olohuone. Kesäisin terassilla nautitaan laadukkaiden panimotuotteiden ja kulttuurielämysten lisäksi pientä syötävää, jäätelöä ja erikoiskahveja. Keskitymme suomalaisiin pienpanimotuotteisiin sekä ulkomaisiin erikoisuuksiin.

Terassille on esteetön kulku ramppia pitkin sekä yksi inva-wc. Arvostamme erilaisuutta ja olemme kaikenikäisten rento kohtaamispaikka, jonne jokainen on tervetullut. Nähdään terdellä!

Fox Shed -terassin tapahtumat:

Terassillamme on järjestetty merkityksellisiä kulttuuritapahtumia ja neljän vuoden ajan. Tapahtumatarjonnan löydät tapahtumakalenteristamme. Kesän 2022 tapahtumat päivitetään pian!

Viikoittain

Kesäbingo

Keskiviikkoisin klo 19.00 Fox Shed-terassilla (sateella pelataan Shedin sisätiloissa)

Keskiviikon bingoilu jatkuu koko kesän Kesäbingona Fox Shedin aurinkoisella terassilla Janne-kadun keskiviikkokirpparin sykkeessä! Huom! Sateella bingo pelataan sisätiloissa Shedissä!

Onnettarena toimii Emilia Heiskanen ja palkintosalkku on täynnä mielenkiintoisia yllätyksiä. Osallistuminen on ilmaista. Let’s bingo!

Kesävisa

Lauantaisin klo 16.00 Fox Shed-terassilla (sateella visataan Shedin sisätiloissa)

Huiman suosion saavuttanut lauantain pubivisa siirtyy kesämeininkeihin ja kävelykadun Fox Shedin terassille! Kesä ajan yleisvisaa houstaavat vaihtuvat kesähessut! Jätä rypyt otsastasi kotiin ja saavu tietämään, arvaamaan ja voittamaan! Upeita palkintoja luvassa!

Kesävisa tauolla juhannuslauantaina 25.6. ja PuistoBlues-lauantaina 2.7.

Seuraa meitä instagramissa:

Fox Shedin instagram