TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

Shed.fi -verkkokauppa on Fox Shed Oy:n (3192281-7) ylläpitämä verkkopalvelu. Verkkokaupasta voit ostaa pääsylippuja Fox Shed Oy:n järjestämiin tapahtumiin (myöhemmin lippu). Lippujen ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Verkkokaupasta voi ostaa myös Fox Shed Oy:n tuotteita.

Käyttämällä verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: baari@shed.fi

Puhelin: 010 508 5000

Postiosoite: Postikatu 10, 04400 Järvenpää

 

TOIMITUSTAPA JA -AIKA

Liput toimitetaan sähköpostitse PDF-tiedostona. Asiakkaiden tulee määrittää oston yhteydessä sähköpostiosoite. Lippu toimitetaan tähän sähköpostiosoitteeseen. Lippuna toimii PDF-tiedosto tai lipun numeron sisältämä sähköpostiviesti tulostettuna tai mobiilinäytöltä näytettynä.

Jos toisin ei mainita, lippu tarkastetaan tapahtumassa lipun numeron perusteella. Toimituskulut määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Mahdolliset toimituskulut ovat nähtävillä ennen maksuun siirtymistä.

Mikäli tilaus ei ole saapunut sähköpostitse kahden (2) päivän kuluessa suoritetusta maksusta, pyydetään asiasta ilmoittamaan Fox Shed Oy:n verkkokauppavastaavalle puh. 010 508 5000 (ma-pe 10–17) tai sähköpostitse baari@shed.fi.

 

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

PALAUTUSOIKEUS

Lipun tilaaminen on lähtökohtaisesti sitova ilmoittautuminen tapahtumaan. Fox Shed Oy ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa osto 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan lipun tai tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli asiakas haluaa palauttaa lipun tai tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä Fox Shed Oy:n verkkokauppavastaavalle, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. Yhteystiedot ylempänä. Palautusta varten tulee asiakkaan ilmoittaa nimensä, puhelinnumeronsa sekä lipun koodi tai tilauksen numero.

 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN, VIRHEVASTUU JA REKLAMAATIOT

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

VOIMASSAOLOAIKA

Verkkokaupasta ostettu lippu on käytettävä kyseisessä tapahtumassa. Sitä ei voi käyttää toisessa tapahtumassa, eikä sitä hyväksilueta toiseen tapahtumaan. Käyttämättömiä lippuja ei hyvitetä tai vaihdeta rahaksi. 

 

YLIVOIMAINEN ESTE

Fox Shed Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä haitoista tai menetyksistä.

 

MUUTOKSET TILAUS- JA TOIMITUSEHTOIHIN

Fox Shed Oy pidättää oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojaan. Maksajan tulee ennen tilaustaan tutustuttua kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.