PERUTTU! Sofia Zida @ Shed 6.4.2023

Huhtikuu 6, 2023

Venue

Shed


Venny Soldanin raitti 4, Järvenpää

Sofia Zidan keikka valitettavasti peruuntuu. Korvaavana artistina Pyry Lintunen & Rankat Huvit, showtime klo 23.00.<br>
<br>
Shed LIVE:<br>
<br>
Sofia Zida
<br>
Sofia Zida on suomalais-meksikolainen taidemaalari, muusikko, säveltäjä ja lauluntekijä Helsingistä. Sofia Zida on tunnettu räiskyvistä maalauksista, paljonpuhuvasta musiikista sekä kappaleista, jotka on sanoitettu tunteella.
Debyyttialbuminsa ”Disco Mamazida” Zida julkaisi vuonna 2006 EMI:n kautta ja on sen jälkeen julkaissut musiikkia omakustanteena ja yhteistyössä Kaiku Recordsin ja Dynasty Musicin kanssa. Sofia Zidan yhteistyössä Andy McCoyn kanssa työstämä albumi julkaistaan syksyllä 2023. Albumin ensimmäisenä singlenä kuullaan juuri julkaistu ”Three Words” -niminen kappale, joka albumin tavoin on sävelletty ja tuotettu yhdessä Andy McCoyn kanssa. Andy McCoy vastaa myös kappaleen kitaroinneista. ”Three Words” kertoo siitä, miten moni etsii aitoa rakkautta, ja kuinka tärkeää on kertoa toiselle, että rakastaa ja osaa myös näyttää sen. Musiikillisesti pop- ja rock- vivahteisessa kappaleessa voi kuulla myös reggae- ja latino-twistiä.<br>
<br>
Shedin keikalla Sofian säestyksestä vastaa Dimi Dallas, joka on aiemmin soittanut mm. Andy McCoyn yhtyeessä ja Klamydiassa.
<br>
<br>

Showtime klo 23.00<br>

Vapaa pääsy!<br>