Sielukas kulttuurikuppila

Shed on sielukas kulttuurikuppila, joka luo kaupunkilaisille rauhallisen ja viihtyisän ympäristön. Meillä voit nauttia laadukkaista panimotuotteista yksin tai ystävien seurassa.

Olemme kaupunkilaisten kakkoskoti ja kulttuuriväen ykkösmesta. Arvostamme paikallisuutta niin hyllyillä kuin stagellakin. Suhtaudumme kaikkeen avoimesti paitsi karaokeen, sillä Shed on suunniteltu ääni ja asiakasviihtyvyys edellä.

Toimintamme keskittyy yksilölliseen asiakaspalveluun ja huolehdimme, että asiakkaamme tuntevat olonsa mukavaksi, kuin omassa olohuoneessa. Tilamme on myös esteetön.

Fox Shedin terassi ja Shedin kulttuurikuppila ovat yhtä suurta Shediä. Tervetuloa joukkoon!

Shedissä tapahtuu

Tapahtumatilana Shed on tunnelmallinen ja kotoisan intiimi. Panostamme laadukkaisiin ja monipuolisiin kulttuuritapahtumiin ja meiltä voitkin löytää kaikkea aina runonlausunnasta punk-iltoihin.

Ensiluokkainen äänentoisto ja akustiikka takaa niin vieraille kuin esiintyjille mieleenpainuvan aistikokemuksen. Tutustu tapahtumakalenteriimme ja hanki ennakkoliput kätevästi verkkokaupasta.

 

Viikoittain

Kesäbingo

Keskiviikkoisin klo 19.00 Fox Shed-terassilla (sateella pelataan Shedin sisätiloissa)

Keskiviikon bingoilu jatkuu koko kesän Kesäbingona Fox Shedin aurinkoisella terassilla Janne-kadun keskiviikkokirpparin sykkeessä! Huom! Sateella bingo pelataan sisätiloissa Shedissä!

Onnettarena toimii Emilia Heiskanen ja palkintosalkku on täynnä mielenkiintoisia yllätyksiä. Osallistuminen on ilmaista. Let’s bingo!

Kesävisa

Lauantaisin klo 16.00 Fox Shed-terassilla (sateella visataan Shedin sisätiloissa)

Huiman suosion saavuttanut lauantain pubivisa siirtyy kesämeininkeihin ja kävelykadun Fox Shedin terassille! Kesä ajan yleisvisaa houstaavat vaihtuvat kesähessut! Jätä rypyt otsastasi kotiin ja saavu tietämään, arvaamaan ja voittamaan! Upeita palkintoja luvassa!

Kesävisa tauolla juhannuslauantaina 25.6. ja PuistoBlues-lauantaina 2.7.

Meillä ei ole karaokea, eikä tule.

Seuraa meitä somessa:

Facebook ›    Instagram ›